Cégismertető
Bemutatkozik a Mobilháló Kft.

A Mobilháló Kft. a Netfone Telecom cégcsoport tagjaként telekommunikációs szolgáltatásokat értékesít mikro-, kis- és középvállalkozásoknak.

A Netfone Telecom Kft. új alternatívát ad az ügyfelek kezébe vezetékes és mobiltelefon szolgáltatóként - azon cégek közé tartozik, akik az elmúlt években az innovációt nem csak a szűken vett technológiai értelemben hajtották végre, hanem értékesítési és marketing területen is képesek voltak a változtatásokra. Ennek a fejlődésnek az eredményeként került megalapításra a Mobilháló Kft., amely egy dinamikusan fejlődő telekommunikációt értékesítő Franchise Hálózat hazánkban.

Meggyőződésünk, hogy a Mobilháló Franchise partneri hálózata új alapokra fogja helyezni a távközlési szektorban jelenleg meglévő értékesítési megoldásokat, megerősíti a Netfone Telecom Kft. piaci pozícióját és ezzel egyidejűleg közös sikerünket is.

Franchise Tanácsadói hálózatunk folyamatosan bővül, célunk egy országos értékesítési hálózat felállítása. Szolgáltatásainkat Tanácsadói hálózatunkon keresztül érhetik el ügyfeleink.kapcsolat: Mobilháló Kft.       1119 Budapest, Mohai út 38.       Tel.: 1/696-1790       Fax: 1/696-1791       www.mobilhalo.hu       info@mobilhalo.hu